Serdar Ortaç Beşiktaş / Mzcwjduc6hezjm / Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.

Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama: Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç .

De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in. Jg3z314oicqpgm
Jg3z314oicqpgm from i1.wp.com
Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama:

De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in.

Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Bir organizasyon sırasında, camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve . Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama: Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti.

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi.

Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . N0b4mj6iwqyycm
N0b4mj6iwqyycm from cdnr.yenicaggazetesi.com.tr
Bir organizasyon sırasında, camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve . De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in. Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama: Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı .

Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama:

Bir organizasyon sırasında, camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve . Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama: Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü.

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Bir organizasyon sırasında, camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve . Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü.

Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. K3vyfrzfojte M
K3vyfrzfojte M from i4.hurimg.com
Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama: Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Bir organizasyon sırasında, camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve .

Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı .

Bir organizasyon sırasında, camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve . Geçtiğimiz gün beşiktaş adana demirspor maçı sonrası konsere . Ortaç o sözlerin ardından çok tepki almıştı. Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi. De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Beşiktaş, 21 eylül'de süper lig'in 6'ncı . Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü. Serdar ortaç bir konserinde beşiktaş'a ağır sözler etmişti. Serdar ortaç'ın bu sözlerine beşiktaş kulübü'nden açıklama:

Serdar Ortaç Beşiktaş / Mzcwjduc6hezjm / Beşiktaş, şarkıcı sertaç ortaç hakkında kulübe hakaret ettiği gerekçesiyle dava açmaya karar verdi.. Ünlü sanatçı serdar ortaç ile futbol kulübü beşiktaş arasında ipler gerildi. Beşiktaş kulübü, şarkıcı serdar ortaç'ın adana demirspor maçıyla ilgili sahnede yaptığı hareketler ve kullandığı ifadeler nedeniyle suç . Serdar ortaç, beşiktaş hakkında söylediği sözlerin üzerine sosyal medyadan büyük tepki görmüştü. Bir organizasyon sırasında, camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve . De woorden die serdar ortaç heeft gebruikt tijdens een optreden in.